Audiences - Få indsigt i dine mest loyale kunder

Introduktion

Billetto har lavet en informativ tabel, så du bedre kan forstå dine kunder og deltagere. Du finder den nederst på Audiences-siden, hvor du kan få indsigt i, hvem der har deltaget i flest events, hvem der har brugt flest penge og meget mere. Designet til at give dig større indsigt i dine kunder.

På Audiences-siden kan du se en opsummering af dine Følgere, Engangskøbere, Fans og Super Fans. Dette giver dig mulighed for hurtigt at måle fordelingen og loyaliteten af dit publikum.

Vær vidne til dit events popularitet med grafer, der illustrerer tilstrømningen af nye billetkøbere. Du kan også holde dig opdateret med statistikker i realtid over dine nyeste følgere, så du altid er på forkant med dynamikken i dit publikum.

Dyk dybt ned i køberindsigter:

Er du nysgerrig efter at vide mere om dine største tilhængere? Nederst på den nye Audiences-side kan du se en tabel med detaljer over dine mest hyppige eller mest købestærke deltagere. Har du brug for disse data offline? Du kan nemt downloade dem til ekstern analyse.

Adgang til siden med målgrupper og publikum:

1. Klik på "Promover" i din konto i topmenu.
  2. Vælg "Audiences" i rullemenuen.