Billettos mobilapp for arrangører

Billetto-appen er tilgjengelig for både iOS og Android-enheter. Du kan logge på appen ved å bruke innloggingsdetaljene dine hos Billetto og begynne å administrere Billetto-eventene dine.

iOS-enhetenes funksjoner

1. Skann billetter til eventet ditt

2. Sjekk inn gjester ved å bruke en interaktiv gjesteliste

Følg trinnene i "Skann billetter"-guiden og velg "Gjesteliste" for å åpne den interaktive gjestelisten.

3. Spor billettsalget til eventet ditt

Bare trykk på eventet du vil se billettsalget til og bla nedover for å se alle tallene.

4. Selg billetter til eventet ditt i døren

Velg eventet du vil selge billetter til og trykk på "Selg"-alternativet nederst. Du vil da kunne velge tilgjengelige billetter. Velg billettalternativet du vil foreta en transaksjon for, og velg betalingsmetode: Kontanter eller kredittkort (hvis du bruker en ekstern terminal). Til slutt velger du e-postadressen til kjøperen for å sende kvitteringen.

Android-enhetenes funksjoner

1. Skann billetter til eventet ditt

2. Sjekk inn gjester ved å bruke en interaktiv gjesteliste

Følg trinnene i "Skann billetter"-guiden og velg "Gjesteliste" for å åpne den interaktive gjestelisten.

3. Spor billettsalget til eventet ditt

Bare trykk på eventet du vil se billettsalget til og bla nedover for å se alle tallene.

4. Selg billetter til eventet ditt i døren

Velg eventet du vil selge billetter til og trykk på "Selg"-alternativet nederst. Du vil da kunne velge tilgjengelige billetter. Velg billet-talternativet du vil foreta en transaksjon for, og velg betalingsmetode: Kontanter eller kredittkort (hvis du bruker en ekstern terminal). Til slutt velger du e-postadressen til billettkjøperen for å sende billettkvitteringen.