1. Hem
  2. Arrangör
  3. Skanning & dörrförsäljning

Hur kan jag som arrangör använda Billetto-appen?

Billetto-appen finns tillgänglig för både iOS och Android . Ni kan enkelt logga in genom att använda samma e-postadress som ni har för ert Billetto-konto och därefter hantera era event direkt i telefonen.

iOS app-funktioner:

• Scanna biljetter till ert event (länk)
  • Checka in gäster genom att använda en interaktiv gästlista
    Följ instruktionerna för att "Scanna biljetter" & använd sen sökfunktionen för att öppna den interaktiva gästlistan.
  • Följ biljettförsäljningen för ert event
    Med en enkelt knapptryckning på det event ni önskar att kika på kan ni scrolla ner och se alla försäljningssiffror.
  • Sälj biljetter direkt i dörren
    Gå in i "Arrangörsläge" och klicka på "Box Office". Välj det event ni önskar sälja biljetter till, klicka "Box Office" igen och fyll sedan i ett terminalnamn. Därefter kan ni välja bland alla tillgängliga biljettyper. Välj den biljett ni önskar sälja och klicka på kundvagnssymbolen. Om biljetten ska mailas till biljettköparen behöver du först klicka "Set Email" och därefter välja betalsätt: "Kontant" eller "Betalkort" (om ni använder en extern terminal).

Android app-funktioner:

• Scanna biljetter till ert event (länk)
  • Checka in gäster genom att använda en interaktiv gästlista
    Följ instruktionerna för att "Scanna biljetter" & använd sen sökfunktionen för att öppna den interaktiva gästlistan.
  • Följ biljettförsäljningen för ert event
    Med en enkelt knapptryckning på det event ni önskar att kika på kan ni scrolla ner och se alla försäljningssiffror.
  • Sälj biljetter direkt i dörren
    Välj det event ni önskar sälja biljetter till och välj därefter "Sälj biljetter" och fyll sedan i ett terminalnamn. Därefter kan ni välja bland alla tillgängliga biljettyper. Välj den biljett ni önskar göra en transaktion för och välj därefter betalsätt: "Kontant" eller "Betalkort" (om ni använder en extern terminal). Sist men inte minst, välj den e-postadress ni önskar skicka biljetterna till.