Hva skjer hvis jeg avlyser eventet mitt, og hva skal jeg gjøre da?

Når man avlyser et event har man flere muligheter. Nedenfor er en rask veiledning på hvordan man gjennomfører denne prosessen:

- Klikk på Mine Eventer.
- Finn eventet du ønsker å avlyse, klikk på knappen med tre prikker og deretter Avlys.
- Her kan du velge å enten tilbakebetale billettprisen minus gebyr, eller hele beløpet (se mer informasjon nedenfor).
- I samme trinn kan du legge til en beskjed til billettkjøperene i denne e-posten, med informasjon til kunden om hvorfor eventet blir utsatt, om fremtidige datoer blir tilgjengelige osv.
- Om du har valgt at kunden skal betale gebyr vil de måtte betale med kort.

MERK: Avlysning av et event kan ta opptil 6 timer å prosessere. Om du trenger å fremskynde denne prosessen, kontakt kundestøtte.

Når du velger å tilbakebetaler uten gebyr vil billettkjøperen motta billettprisen minus gebyrer eller tjenester. Dersom du velger å tilbakebetale med gebyr kan du betale for å gi billettkjøpernes fulle pris tilbake. Hvis du velger dette, vil du motta en kvittering til e-postadressen din etter betaling.

Ved å avlyse eventet ditt, vil du, arrangøren, gi Billetto rettigheten (men ikke forpliktelsen) til å tilbakebetale hele kundenes billettpriser som har kjøpt billetter til ditt event. Det er fremdeles ditt ansvar som eventarrangør å informere kundene om angreretten.

MERK: Tilbakebetalinger behandlet av Billetto på vegne av arrangøren inkluderer kun prisen(e) av billettene (med mindre du har avtalt å betale gebyrene) og tilbakebetalingene dukker opp innen 21 dager, men vanligvis innen 5 dager, etter dette er forespurt, avhengig av bankenes behandlingstid.