Hvilke data/informasjon kan jeg se angående billettsalg til eventer?

Billetto gir et vell av informasjon om eventene dine, billettsalget og publikummet. Ved billettkjøp gis det samtykke til å videreformidle Bestillingsinformasjonen til Arrangøren.

• Klikk på Mine eventer i den øverste linjen.
  • Finn eventet du ønsker og klikk på Administrer.
  • På venstre side velger du enten Salg eller Deltagerstatistik eller under Deltakere Administrer bestillinger/billetter.

I tillegg, hvis du ønsker å se individuelle billettsalg, kan du gjøre dette ved å gå til Deltakere på venstre side og deretter klikke på Administrer billetter. Bestillingsspørsmål finner du under gjestelisterapporter.

Salgsside

Her kan du se hvor store inntekter billettene dine har generert, fordelingen av ulike billettyper solgt, og salg over tid. Vi har også en samling av grafer og statistikk på siden.

Deltagerstatistik

Her kan du se en oversikt over hvor mange som har sett eventsiden din, hvor de kom fra (henvisning) og geografiske data.

Salgsside/billetter

På disse sidene under Deltakere kan du se bestillings-/billettinformasjonen for deltakerne dine.

Sales Tracker

Du kan også bruke vår Sales Tracker for å få oversikt over antall solgte billetter for hele kontoen eller per event, les mer her.

Merk: Fra og med 11. januar 2024 gjør Billetto arrangementsstatistikken din enda mer pålitelig. Vi fjerner "bot"-trafikk - de ikke-menneskelige klikkene og visningene - fra arrangørstatistikken din. Dette betyr at klikkene/visningene og konverteringsfrekvensen nå vil gjenspeile ekte menneskers interesse for arrangementet ditt.

Ikke bekymre deg hvis du merker en liten nedgang i antall klikk/visninger under denne endringen. Det er bare for å sikre at du får et riktig bilde av arrangementets popularitet!