Hvordan kan jeg legge til eller redigere bankinformasjonen min?

For å oppdatere bankkontoinformasjonen din må du logge inn på Billetto-brukerkontoen din og:

1. Klikke på Meny øverst i høyre hjørne
  2. Klikke på Konto
  3. Klikk så på Utbetalingsinformasjon i menyen
  4. Legg til eller rediger bankinformasjonen og klikk på "Oppdater din bankinformasjon".
  5. Du kan nå velge å gå tilbake for å redigere informasjonen igjen, eller bekrefte den nye informasjonen.

Personlig registrering - er for private personer
Firma registrering - er for juridiske enheter

Europeiske lover krever at bedrifter oppgir sitt mva-nummer for skatteformål. Hvis du er fritatt, vennligst kryss av i den boksen. Hvis du er en privatperson, er dette ikke nødvendig.

Din adresse og firmaopplysninger vil bli oppgitt på MVA-fakturaene som billettkjøpere mottar.
Det er ditt ansvar at de er gyldige.