Hur lägger jag till eller uppdaterar jag mina bankkontouppgifter?

För att lägga till eller uppdatera dina bankkontouppgifter behöver du logga in på ditt Billetto-konto och följ nedan steg:

1. Gå till Meny till höger i toppmenyn och därefter Konto
  2. Klicka på utbetalningsinformation i undermenyn.
  3. Lägg där till eller ändra den informationen du så önskar under Bankinformation.
  4. Klicka på Uppdatera dina bankuppgifter.

Personlig registrering - är för privatpersoner
    Företagsregistrering - är för juridisk enhet/person

Europeiska lagar kräver att företag anger sitt momsnummer för skattesyften. Om du är undantagen, vänligen kryssa i den rutan. Om du är en privatperson är detta inte nödvändigt.

Din angivna adress och företagsinformation kommer att anges på momsfakturorna som biljettköpare får. Det är ditt ansvar att de är giltiga.

Så här fyller du i dina kontouppgifter:

För bankgiro

Bankland: (välj land)
Clearingnr. eller giro-typ (BG eller PG): BG
Kontonummer eller gironummer: (här fyller du i bankgironumret. Endast siffror, inga mellanrum eller andra tecken)

eller för plusgiro

Bankland: (välj land)
Clearingnr. eller giro-typ (BG eller PG): PG
Kontonummer eller gironummer: (här fyller du i plusgironumret. Endast siffror, inga mellanrum eller andra tecken)

eller för bankkonto

Bankland: (välj land)
Clearingnr. eller giro-typ (BG eller PG): (här fyller du i clearingnumret. Endast de fyra första siffrorna)
Kontonummer eller gironummer: (här fyller du i kontonumret. Endast siffror, inga mellanrum eller andra tecken)