Hvordan kan jeg samle inn ekstra gjesteinformasjon? (bestillingsspørsmål)

Hvis du trenger ekstra informasjon om gjestene dine, anbefaler vi et registreringsskjema. Du kan opprette et tilleggsfelt som gjesten din kan fylle ut før de sjekker ut. Denne delen lar deg også velge om du ønsker å samle inn kunders adresser og/eller navn per billett.

• Naviger til Mine eventer øverst til høyre.
  • Finn eventet du ønsker og klikk Admin.
  • På venstre side velger du Tilpasning og design -> Bestillingsspørsmål.
  • Klikk Legg til et nytt spørsmål i blått.
  • Velg navnet/spørsmålet du vil stille billettkjøperen.
  • Legg til en valgfri beskrivelse.
  • Velg om dette skal kreves av billettkjøperen eller ikke.
  • Velg om svaret skal være et tekstfelt eller rullegardinalternativ.
  • Bestem om du ønsker å få spørsmålet stilt under kjøpet eller etterpå (Billettkjøperen vil da motta en e-post).
  • Til slutt, hvorvidt du ønsker å stille spørsmålet per bestilte billett eller én gang per bestilling.
  • Lagre og spørsmålet ditt vil være live!

Nå som du er ferdig, vil gjestene dine kunne legge inn denne informasjonen ved utsjekking før de betaler for billetten.

Når det er opprettet, kan du finne svarene i gjestelisterapporten din, som finnes under Dashbord -> Gjesteliste og rapporter, både som CSV og som en full-informasjons gjesteliste (i ordre- eller billetter-fanen avhengig av hva du bruker), og vil der vise svarene på bestillingsspørsmålene.

Du finner svarene i rapporten gjesteliste med fullstendig informasjon inde på eventet ditt.