Hvordan kan jeg sjekke billetter i døra?

Det er et par måter dette kan gjøres på:

• 1. Du kan få tilgang til og skrive ut automatisk genererte gjestelister, og bruke disse til å manuelt sjekke navn/e-postadresse/bestillings-IDer/billett-IDer – avhengig av hva du foretrekker – på døren.

For å få tilgang til gjestelistene må du logge inn på Billetto-kontoen din og finne eventet ditt i "Mine eventer". Herfra klikker du på "Administrer" ved siden av det aktuelle eventet der du blir tatt til oversiktsiden. I listen over alternativer til venstre velger du "Gjesteliste og rapporter", hvor du vil bli tilbudt en rekke formater.

• 2. Du kan skanne billetter på døren ved å bruke vår Billetto-app.

Hvis du vil at andre skal kunne skanne på dine vegne, må du gi dem din Billetto-genererte arrangør-nøkkelen. Dette vil tillate dem å bruke appen, under sine egne påloggingsdetaljer, men synkronisere med eventet ditt (uten å få tilgang til sensitiv informasjon).

For å generere arrangør-nøkkel, se hvordan her.