Hvordan oppretter man et event med flere tidsluker under ett hoved-event? Med den gjentakende event-funksjonen

Om du leter etter informasjon om hvordan man setter opp flere eventer med forskjellige datoer på én gang, da har du kommet til rett sted! Vår gjentakende event-funksjon tillater deg å opprette eventer med forskjellige datoer på én gang.

Hvordan opprette et gjentakende event?
- Start med å opprette et nytt event.
- På den første siden av event-oppretteren vil du bli bedt om å velge type event. Velg Gjentakende event
Velg type lokale
Fyll inn event-detaljene, fortsett deretter til tidsluker
- I et åpent vindu, fyll inn gjentakende eventdetaljer
- Velg hvor ofte eventet ditt skal gjentas
Starter på - når det første eventet skal holdes
- Fyll inn hvor lenge eventet vil vare (f. eks. 2 timer)
- Velg til når gjentakende eventer skal vare
- Om du velger dato, vil du bli bedt om å legge til sluttdatoen (datoen for det siste gjentakende eventet)
- Om du velger eventer, vil du bli bedt om å skrive antall eventer du vil opprette.
- Klikk Lagre
- Legg til flere tidsluker ved behov
- Fullfør oppsettet av eventet som vanlig

Hvordan fungerer gjentakende eventer?
- Når det gjentakende eventet er opprettet vil systemet lage to typer eventer – hoved- og underevent (tidsluker).
- Hoved-eventet er hoved-eventet som har alle dataene til alle undereventene (tidsluker) og inneholder en kalender på eventsiden, samt som gir en enkel oversikt for billettkjøperne.
- Undereventene er hver enkelt tidsluke. For eksempel, om du har opprettet et gjentakende event som gjentas hver dag i 10 dager kl. 12:00, betyr det at du har 10 undereventer (tidsluker).

Om du har noen spørsmål eller står fast, vennligst kontakt vår kundestøtte på support@billetto.no.