1. Hjem
  2. Arrangør
  3. Deltakere & billetthåndtering

Hvordan sender jeg en billett på nytt til en av gjestene mine?

Hvis en (eller flere) av gjestene dine ikke har mottatt billett eller har brukt feil e-postadresse ved bestilling av billett til eventet ditt, har du muligheten til å sende billetten på nytt eller videresende den til den nye e-posten.

For å gjøre det:

- Klikk på "Mine eventer" øverst i Billetto-visningen;

Velg eventet du vil sende billetten til på nytt, og klikk på "Administrer";

- Klikk på "Deltakere" (i panel på venstre side) og deretter "Administrer billetter";

Finn billetten det gjelder og klikk på den;

Du vil nå ha muligheten til å "Laste ned PDF", "Sende PDF" på nytt og "Videresende PDF".

Du kan laste ned PDF hvis du trenger en kopi av gjestens billett.

Sende PDF på nytt hvis gjesten din har oppgitt riktig e-postadresse, men ikke har mottatt billetten.

Videresende PDF hvis gjesten har oppgitt feil e-postadresse. Dette alternativet åpner e-postklienten din. Hvis du ikke har en e-postklient på datamaskinen, kan du også laste ned PDF, og sende den som et vedlegg fra din egen e-post.