Hvordan vet Billetto hvilke billetter som ble solgt gjennom Billetto Advertising?

Billetto bruker UTM-tagger som er vedlagt de betalte medialenkene som Billetto Advertising bruker.

Hva er en UTM-tagg?
En UTM-kode inkluderer små biter av kodet data som legges til på slutten av URL-en for å hjelpe deg med å holde oversikt over innholdet ditt og kampanjens ytelse. UTM-koder har to komponenter og fem standardparametere.

De to komponentene i UTM-koder er:
- Sporingsvariabel: UTM-koder har en unik variabel som identifiserer dimensjonen du sporer. Variabelen kommer alltid etter "="-tegnet. Variabelen etter er-lik-tegnet kan kun ha bokstaver, siffere, punktum, bindestreker og et "+"-tegn.
- UTM-parameter: UTM-parameteret begynner med "utm_", og det er fem forskjellige parametere du kan spore: utm_campaign, utm_source, utm_email, utm_term, og utm_content.

Et generisk UTM-kode eksempel:

http://www.billetto.co.uk/url-slug?utm_campaign%Name&utm_source=facebook&utm_medium=paid social

www.billetto.co.uk – Din nettside

url-slug – URL slug

utm_campaign%Name – Kampanjenavn

utm_source=facebook – Kilde-signifier

utm_medium=paid social – Medium-signifier

Du kan lese UTM-koder som en setning. I dette eksempelet med Billetto URL slug-siden, sporer vi kun folk gjennom den valgte kampanjen ("Kampanjenavn"), kilden er Facebook, og media er betalt sosial.

Billetto Advertising bruker kilde=billetto+advertising, derfor vil alle andre kilder automatisk bli tilskrevet som laget av arrangør.

Hvilke kanaler på Billetto-plattformen er organisk (reklamefri)?
- Søk (om billettkjøperen finner eventet ditt gjennom Billetto-søk)
- Lenken (om du deler en lenke med ditt publikum)
- Din egen reklameinnsats (den vil ha en annen lenke enn den fra Billetto Advertising)

Hvilke kanaler blir drevet av Billetto Advertising?
- Søkemotorer (f. eks. Google).
- Sponset innhold som går gjennom Billettos sosiale media-plattformer.
- Forfremmede eventer på hjemmesiden til Billetto (f. eks. hjemmesiden, anbefalinger og søk).

Lær hvilke kanaler Billetto Advertising bruker til å promotere våre arrangørers eventer her.