Hvordan tilskriver Billetto de rette salg til Billetto Advertising og dig som arrangør?

Med Billetto Advertising gør vi alt for at sikre, at billetsalget er fair fordelt mellem Billettos annonceringskanaler og dig som arrangør.

Når en billetkøber besøger din eventside, og et salg gennemføres via en af ​​de følgende kanaler listet nedenfor, vil det blive tilskrevet Billetto Advertising. Alt andet betragtes som et normalt billetsalg, og der opkræves ingen annonceringsgebyrer.

Husk, du kan altid skrue op og ned – eller helt slukke for annonceringen på dit event, hvis du foretrækker selv at stå for den del.

Følgende kanaler anvender Billetto Advertising:

• Anbefalinger på Billettos interne kanaler og sider
  • Billetto nyhedsbrev
  • Billetto netværksdeling
  • Betalte annoncer på Google
  • Betalte annoncer på Facebook
  • Remarketing kampagner
  • Billetto forsidebannere
  • Forladt køb - emails
  • Tredjeparts mediesamarbejdspartnere
  • M.fl.

Vi foretager en lang række forskellige tiltag for at sikre, at dine kunder bliver eksponeret for dit event en eller flere gange, så de gennemfører et køb. Billetto benytter “last click attribution”. Kort fortalt betyder det, at hvis kunden klikker på vores links (annoncelink) som det sidste, inden de køber, tæller det som et Billetto Advertising salg.

Benytter kunden jeres links som det sidste inden køb, så tæller dette ikke som Billetto Advertising.
Vi kan derfor med 100 procent sikkerhed sige, at kunden har interageret med Billetto Advertising, inden købet, hvis vi angiver dette. Vi gør alt for at være så transparente i vores tracking som muligt, så du kan se, hvilke af vores kanaler, der har ledt kunden til købet.

Når Billetto Advertising er aktiveret, vil du opleve, at når du søger på dit event i Google, vil der komme både et sponsoreret og et ikke er sponsoreret (organisk) søgeresultat frem. Hvis der klikkes på det sponsorerede, og et køb foretages, vil dette blive tilskrevet Billetto Advertising. Hvis der klikkes på det organiske, vil det ikke blive tilskrevet Billetto Advertising.

Hvis dine events er private, vil der ikke blive annonceret for dem via Billetto Advertising.

Sådan finder du linket til dit event, som ikke benytter Billetto Advertising:

1. Log ind på din profil

2. Klik på Mine events

3. Klik "..." på eventet, du gerne vil dele

4. Klik på Del event link. Dit link vil nu være kopieret.

Når du deler dit link, at der ikke er nogen tilskrivninger eller utm-tags i det, som tilskriver salget til Billetto. På den måde får Billetto ikke tilskrivninger for det salg, du selv generer på dit event.

Hvis du falder over et link til dit event, f.eks. via annoncering, er det vigtigt, du ikke deler det på din hjemmeside, sociale medier eller lignende, uden at fjerne tracking først. Hvis der er tracking på, vil salget nemlig blive tilskrevet Billetto.

Sørg for at fjerne følgende fra dit link, inden du deler:

Husk også altid at anvende egne utm-tags, når du opsætter annoncer, så du kan se hvilke af dine egne kanaler, der generer salget for dig. Du kan se alt salg via Billetto Advertising på din salgsoversigt eller i den detaljerede gæsteliste.

Læs mere her.