Ingen bilde / Annet eventbilde ved deling av event på Facebook

Problemer med bildet når du deler arrangementet ditt på Facebook?

Noen ganger når du deler arrangementet ditt på Facebook, er det ikke alltid Facebook får sjekket riktig informasjon, og bildet de trekker over kan derfor være feil.

Ved å bruke Facebook's sharing debugger side kan du tvinge frem riktig bilde.

1. Du klikker på delingsfeilsøker øverst

2. Du setter så inn eventlinken din, som du har lastet ned fra Billetto.

3. Klikk deretter på feilsøkingsknappen.

4. Hvis bildet fortsatt ikke har endret seg, klikker du på Scrap again-knappen for å tvinge Facebook til å hente riktig informasjon igjen.

5. Du skal nå kunne gå inn og dele arrangementet ditt på Facebook med riktig bilde.

Merk: Dette skjer med de fleste nettbaserte sosiale medier. Dette er ikke en feil eller lignende som ligger hos Billetto. Dessverre er det bare slik det kan være når du deler på sosiale medier.