Har du problemer med billedet, når du deler dit event på Facebook?

Nogle gange, når man deler sit event på Facebook, er det ikke altid, at Facebook får tjekket de rette informationer, og billedet kan derfor være det forkerte, de trækker med over.

Ved at bruge Facebook's sharing debugger side, kan du tvinge det rette billede frem.

1. Klik på sharing debugger i toppen

2. Indsæt herefter dit event link, som du har hentet fra Billetto.

3. Klik på debug knappen.

4. Hvis billedet stadig ikke har ændret sig, så klik på knappen Scrape again. Så tvinger du Facebook til at hente den rette information.

5. Du kan nu gå ind og dele dit event på Facebook med det rette billede.

Bemærk: Dette sker med mange onlinesider på sociale medier og er ikke en fejl hos Billetto. Det er desværre bare sådan, det kan være, når man deler på de sociale medier.