Jeg har ikke mottatt tilbakebetalingen enda. Hva gjør jeg?

Refusjon kan ta opptil 5 virkedager, men i noen tilfeller tar det omtrent 5 dager. Hvis du har bedt om refusjon for mindre enn 5 dager siden, er det mest sannsynlig på vei til bankkontoen din.

Hvis det er mer enn 5 virkedager siden refusjonen din skulle ha blitt behandlet, anbefaler vi at du dobbeltsjekker bankkontoen din så langt tilbake i kontoutskriften som det opprinnelige kjøpet, siden mange banker grupperer refusjoner med originale kjøp.

Du bør også være klar over at med mindre annet er spesifisert, vil refusjonen ikke inkludere bestillingsgebyrer for korttransaksjoner eller eventuelle tilleggstjenester du kan ha inkludert i det opprinnelige kjøpet, for eksempel bestillingsbeskyttelse eller SMS-bekreftelse.

Hvis du fortsatt ikke finner refusjonen din, vennligst ta kontakt med oss på support@billetto.no så finner vi ut hvor pengene dine er.