Jeg har ikke modtaget tilbagebetalingen endnu. Hvad gør jeg?

Refunderinger kan have en behandlingstid på 3-5 bankdage. Hvis du læser dette, inden de 5 bankdage er gået, er det højst sandsynligt derfor, du ikke har fået dine penge tilbage på din konto endnu.

Hvis du læser dette efter 5 bankdage er gået, så anbefaler vi dig lige at dobbelt tjekke kontoen tilbage fra den dato, hvor du købte billetten(terne), og frem til 10 bankdage efter, den blev refunderet.

Refusionen vil nemlig som regel ligge et sted mellem betalingsdatoen for købet, og op til 10 bankdage efter refusionen blev foretaget. Det er lidt forskelligt fra bank til bank, hvornår den posteres.

Bemærk, at refunderingsbeløbet kun dækker billetten. Det vil sige, beløbet er eksklusive billetgebyr, eventuelle forsikringer, forsendelse og/eller eventuelt tilkøb af SMS-bekræftelse. I nogle tilfælde vil arrangøren også refunderer gebyret, men i udgangspunktet

Hvis du stadig ikke kan lokalisere din refundering, så tag kontakt til os på support@billetto.dk – så finder vi ud af, hvor refusionen er.

Bemærk: Hvis du har skiftet bank siden købet, skal du kontakte din gamle bank for at få dem til at overføre refusion til din nye bank. Hvis du blot har skiftet kort siden købet, skulle beløbet stadig gerne komme ind på din konto, da denne er den samme.