Kampanjefunksjonalitet for eventer med sitteplasser

Kampanjesystemet vårt er også integrert med vår nummererte sitteplattform. Det er to hovedmåter å aktivere kampanjer med seter på:

1. Med én setekategori.

2. Med individuelle seter (ved bruk av publikum)

Setekategorier

• Gå til Mine Eventer.
  • Klikk på Administrer på eventet.
  • Klikk på Kampanjer og tilbud på venstre side, deretter Kampanjer.;
  • Klikk på Opprett kampanje, skriv inn navnet på kampanjen, og klikk deretter på Neste.
  • Kampanjebetingelse: Generer unik kode.
  • Skriv koden.;
  • Klikk Neste.
  • Kampanjeeffekt: Lås opp setekategorier.;
  • Velg setekategori.
  • Du har da de valgfrie innstillingene for å velge Maks. billetter per bestilling og Totale bestillinger.
  • Klikk Neste.
  • Start kampanjen.

Individuelle seter (publikum)

• Lag en .csv-fil (separert med semikolon) i regnearkprogramvaren du ønsker (Excel/Google Sheet) med kode og setenummer (må være nøyaktig de samme etikettene/navnene som i seteoversikten).

• Klikk Promoter
  • deretter på Audiences
  • Klikk på Opprett målgruppe
  • klikk på manuel målgruppe
  • Velg et unikt navn for målgruppen og last opp en CSV-fil.
  • Marker Ignorer overskriftsrad og velg de riktige overskriftskolonnene
  • Klikk Lagre og sjekk e-posten din for en bekreftelses-e-post, og hvis alt er gjort riktig vil du motta en suksess.
  • Gå til Administrer event for eventet du ønsker.
  • På venstre side velger du Lokale, deretter Reservasjoner.
  • Velg målgruppene du har lastet opp, velg om du vil at billettene skal være gratis og/eller om det skal være en lenke for å innløse tilbud, klikk på Legg til.
  • Sjekk e-posten din for en bekreftelses-e-post.
  • På samme event, gå til Kampanjer og tilbud, deretter Kampanjer.
  • Opprett en ny Kampanje.
  • Sørg for at kampanjebetingelsen er Målgrupper.
  • Og at «Velg etter» er Tilgangskode.
  • Deretter velger du Effekt

Alternativ 1

• Kampanjeeffekt: Lås opp setekategori for et publikumsmedlem.
  • NB: IKKE tilgjengelig for kampanjer på kontonivå.

Alternativ 2

• Kampanjeeffekt: Lås opp sete for et publikumsmedlem.
  • Velg om setet skal være gratis (dette vil overskrive enhver pris satt for billettypen).
  • Velg om ulåste seter automatisk skal legges til kurven.
  • NB: IKKE tilgjengelig på kontonivå.

Du kan velge gjennom rabatteffektene om billetten skal være gratis eller ikke.

Når du har bestemt deg, start kampanjen og sjekk at kodene fungerer på eventet!

Ta gjerne kontakt med Support@billetto.no angående eventuelle publikumshenvendelser.