1. Hem
  2. Arrangör
  3. Kampanjer & rabatterbjudanden

Hur skapar jag en kampanj med kod för ett event med sittplacering?

Det finns två sätt att aktivera kampanjer på ett event med sittplatskarta:

1. Med en sittplatskategori

2. Med individuella sittplatser (genom funktionen Målgrupper)

Kampanjeverktyget är uppbyggt på en villkor och effekt princip där du fyller i informationen i 3 steg - (1) kampanjens namn (2) Villkor (3) Effekt.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

1. Med en sittplatskategori

1. Klicka på Mina events

2. Klicka Hantera på eventet det gäller

3. Klicka på Kampanjer & erbjudanden och därefter Kampanjer

4. Klicka på Skapa kampanj, i steg ett (namn) ange namnet på kampanjen och klicka Nästa

5. Under steg två (villkor) anger du Lås upp/rabattkod

6. Ange kod du vill använda

7. Klicka nästa

8. I steg tre (effekter), ange Gör plats tillgänglig för målgruppsmedlem under Typ

9. Vælg sædekategorier ved at klikke i kassen og vælg de ønskede kategorier.

10. Du har nu mulighed for at indstille maks. antal billetter per ordre og maks. antal ordrer (lad være blank hvis du ikke vil anvende dem)

11. Klik næste

12. Start kampagnen

2. Med individuella sittplatser (genom funktionen Målgrupper)

1. Opret en csv-fil (semikolon separeret) i dit valgte regneark (Excel/Google Sheet) med kode og sædenummer (skal være præcis samme angivelse/navn som i siddeplanen) ellers vil du opleve fejl.

2. Klik på promover

3. Klik på målgrupper

4. Klik på tilføj målgruppe

5. Vælg static eller dynamic (static så opretter du dem via en csv fil, og ved dynamic så henter du målgruppen fra et event/medlemskab)

5. Vælg et unikt navn til målgruppen og upload CSV-filen eller find eventet målgruppen skal hentes fra

6. Klik flueben i Ignorer overskrifter og vælg de korrekte overskriftskolonner som vist i nedenstående screenshot:

7. Klik gem og tjek din e-mail for en bekræftelsesmail. Hvis alt er udført korrekt modtager du en besked om dette

8. Gå til mine events og klik på admin. på det ønskede event

9. Vælg lokation og herefter reservationer

10. Vælg den målgruppe som du har uploadet, og vælg hvorvidt du ønsker at billetterne skal være gratis og/eller om der skal være link til en særlig rabat, Klik Tilføj

11. Tjek din email for en bekræftelsesmail

12. Gå til rabatter og kampagner og klik på kampagner på samme event

13. Opret en ny kampagne

14. Husk at sikre dig at kampagnebetingelsen er Målgruppe

15. Og at "Vælg efter" er Adgangskode

16. Vælg herefter Effekten:

Mulighed 1

1. Kampagneeffekt: Lås sædekategori op for målgruppens medlemmer

NB: IKKE tilgængeligt for kampagner på kontoniveau

Mulighed 2

1. Kampagneeffekt: Lås sæde op for målgruppens medlemmer

2. Vælg om siddepladsen skal være gratis (dette vil overskrive enhver indstillet pris på billettypen)

3. Vælg om siddepladsen, der er låst op, automatisk skal tilføjes til indkøbskurven

NB: IKKE tilgængeligt på kontoniveau

Du har mulighed for at vælge om billetten skal være gratis eller ej ved brug af effekterne for kampagnen.

Når dette er valgt kan du starte kampagnen og tjekke at koderne fungerer på eventet.

Du er velkommen til at kontakte support@billetto.dk med henvendelser ang. målgrupper!