Kan jeg ha en egendefinert kort URL for eventet mitt?

Når du oppretter et event på Billetto genererer du en ny event-ID. Dette er et unikt nummer som hjelper Billetto å identifisere eventet ditt og alt som er knyttet til det. Dette er også et tall som er inkludert i URL-en (lenken) til eventet ditt og gjør det enklere å finne og administrere eventet ditt (og alle gjentakende eventer).

URL-adressen til eventet ditt kan se omtrent slik ut:

https://billetto.co.uk/e/12345

Men dette kan også fungere:

https://billetto.co.uk/e/title-of-my-event-tickets-12345

Det er noen årsaker bak denne URL-strukturen:

1. Hvis du bestemmer deg for å endre navnet på eventet eller redigere det, trenger du ikke å endre lenkene til det alle andre steder.

2. På denne måten kan du unngå at lenken blir tatt av en arrangør med et lignende eventnavn.

3. Det fungerer bedre med Google

Hvis du ønsker å lage en egendefinert URL som inneholder eventnavnet ditt, anbefaler vi at du bruker en tjeneste for forkorting av koblinger, som f.eks. bit.ly. Husk at den korte lenken din fortsatt fungerer selv om navnet endres.