Kan jag skräddarsy länken till mitt event?

Varje gång ni skapar ett event på Billetto tilldelas ni med ett nytt event ID. Detta är ett alldeles unikt nummer som hjälper oss på Billetto att identifiera och hålla koll på allt gällande ert event. Samma nummer kan också hittas i er URL (länken) för sidan vilket i sin tur underlättar när man snabbt vill hitta och justera sidan.

Ert events URL kan se ut på ett ungefär så här:

https://billetto.se/e/12345

men också detta kan funka:

https://billetto.se/e/namnet-pa-mitt-event-biljettforsaljning-12345

Det finns lite olika anledningar till dessa regler angående er URL:

1. Om ni skulle vilja ändra namnet på ert event så slipper ni tänka på att uppdatera alla länkar.

2. På detta vis behöver ni inte oroa er för att en annan arrangör har en länk med ett väldigt liknande namn.

3. Det är mycket mer Google-vänligt.

Om ni skulle vilja skräddarsy länken med ert namn så rekommenderar vi att ni använder er av en sida specialiserad på att förkorta URL, likt bit.ly. Kom ihåg att den förkortade länken kommer fortfarande funka även om ni byter namn på ert event.