Kan jeg skille mellom hvilke billetter som er synlige online og ved døren?

Ja. Under opprettelsen av dine billettyper krysser du av i den lille ruten "Mine gjester må bruke en adgangskode for å kjøpe billett" på billettene som kun skal være synlige i døren.
Deretter går du til "Mine eventer" og videre til "Administrer", og klikker på venstre side klikk "På stedet" og deretter "Dørsalg".

Kryss av "Spesifiser hvilke billetter som skal være synlige i kassen" og du kan nå velge hvilke billetter som skal være synlige i billettkontoret.

✓ betyr at billetten vil være synlig

✗ betyr at billetten ikke vil være synlig

Lagre endringene ved å klikke Send.