1. Hem
  2. Arrangör
  3. Skanning & dörrförsäljning

Kan jag ställa in vilka biljetter som är synliga online respektive i dörren?

Ja. När du skapar en biljettyp kan du klicka i rutan 'Lägg till en åtkomstkod till denna biljettyp' för de som endast ska vara till försäljning i dörren som du finner under Avancerade inställningar.

Därefter går du till Mina event > Hantera > På plats > Kassainställningrutan Biljetthantering på Box Office> Klicka därefter i knappen 'Välj vilken/vilka biljett(er) som ska vara synlig i kassan' och välj vilka biljettyper som ska vara synliga. Glöm inte att Spara.