Koble til et sted/lagre en adresse til lokale

Direkte fra opprett-siden av eventet kan du koble et allerede eksisterende sted til eventet ditt eller opprette et nytt sted.

• Start på samme måte som du ville begynt å lage et vanlig event. Hvis du ikke er sikker på hvordan, vennligst se denne artikkelen.
  • I delen Tid og sted velger du et allerede eksisterende sted fra rullegardinlisten eller klikker på Opprett lokale.
  • Hvis du velger å opprette et sted, vil skaperen av lokalet åpne opp i popup-vinduet hvor du vil kunne opprette og legge til et sted for eventet ditt. Se denne siden for å lære hvordan du oppretter et sted.
  • Etter å ha koblet til/opprettet lokalet ditt, fortsett gjennom eventoppretteren som vanlig.

Hvis du har spørsmål eller tvil, vennligst kontakt vårt kundestøtteteam på support@billetto.no