Tilknyt en lokation til dit event

Hvis dit event er i kladdeform, kan du stadig nå at tilknytte en anden siddeplan til dit event.

Bemærk: hvis eventet er udgivet, anbefaler vi, at du ikke laver ændringer i din siddeplan – specielt ikke i forhold til række- eller sædenumre!

1. Gå til mine events

2. Find eventet, du gerne vil tilknytte eller ændre siddeplanen på

3. Klik rediger og vælg tid og sted

4. Klik af i Vælg en lokation

5. Vælg den siddeplan, du skal have på eventet

6 Gem

Siddeplanen vil nu være opdateret på eventet og tilknyttet, når salget starter.

Avancerrede indstillinger:

1. Du kan begrænse kapaciteten for den lokation, du har oprettet ved at klikke på avancerede indstillinger. Det sikrer, at du fra start indstiller den kapacitet, som der er plads til på den gældende lokation (hvis du allerede har oprettet lokation på dit event, så gå til administrer, vælg lokationer, vælg rediger på lokationen og dernæst klik på avancerede indstillinger).

2. Hvis du ønsker at sætte kapaciteten på tværs af alle dine events, som har denne lokation tilknyttet, skal du sætte flueben i kassen kapacitet på tværs af events.