Lägg till lokal / spara adress

Spara tid när du arrangerar flertal event på samma plats genom att lägga till en en lokal på ditt konto så behöver du inte ange adress varje gång du skapar ett event, utan endast behöver koppla lokalen.

Såhär skapar du en lokal:

1. klicka på Skapa i toppmenyn och därefter Skapa lokal

2. Välj om det ska vara onumrerat eller med platser (om det ska vara med platser, se mer om hur du skapar platskarta här

3. Du kan nu skapa din lokal genom att fylla i namn på lokalen och adress. Det går också bra att lägga till ett foto för att illustrera stämningen för denna lokal.

Under fler inställningar:

1. Du kan begränsa din lokals kapacitet.

2. Om du har flertal event som sker i samma lokal och samma tid, kan du även begränsa en övergripande kapacitet för alla event som arrangeras i denna lokal samma dag genom att klicka i alternativet Kapacitet för samtidiga events