Lag et side for donasjoner

Du kan nå opprette en eventsside for donasjoner på Billetto, og det tar bare noen få minutter. I veiledningen nedenfor kan du se hvordan du kan sette den opp.

1. Klikk på opprette event
  2. Velg enkelt event eller gjentakende
  3. Velg om den er unummerert eller nummerert eller online
  4. Fyll ut alle feltene på nytt for hvert trinn du går videre til til du når utgivelsen.

Spesifiser i tittelen på eventet hva du samler inn donasjoner til. Dette gjør donasjonssidens formål tydelig og lettere å søke etter.

Når du skal velge billettype klikker du i boksen der det står billett. Her kommer det opp en meny hvor du kan velge donasjon som billettype. Velg hvor mange donasjoner du vil godta. (hvis du ikke vil sette en grense, kan du bare angi et urealistisk stort tall)

Når alt er fylt ut og eventet publisert, er du klar til å ta imot donasjoner på ditt event.

Merk: Innsamlet beløp vil bli satt til betaling 3-5 bankdager etter at eventet er gjennomført. Dagen eventet avholdes teller ikke.

Her er noen tilleggsfunksjoner du kan bruke for donasjonssiden din:

• Eksporter/last ned gjestelisten din for å holde styr på hvem som har donert. (Se her.)
  • Legg til spørsmål – finn ut hvordan bidragsyterne dine hørte om siden din, eller legg til et alternativ for at de kan registrere seg for nyhetsbrevet ditt (se her).
  • Inkluder en lenke til nettstedet ditt, sosiale medier eller bare send en "Takk for donasjonen"-melding til bekreftelses-e-posten bidragsytere mottar. (Se her.)