Hur du skapar en donationssida

Det är superenkelt att skapa en donationssida på Billetto. Med vår plattform kan du börja samla in donationer på några minuter. Här kommer en snabbguide för hur du kommer igång:

1. Klicka på Skapa event
  2. Välj om det ska vara ett Standardevent eller ett Återkommande event
  3. Välj onumrerat
  4. Fyll i resten av fälten (här finner du en separat guide för de olika stegen)
  5. Eventets Börjar- och Slutar-datum ska vara perioden som du kan ta emot donationer*
  6. Biljettyps-delen klickar du på biljettypen "Betald biljett" och klickar på "Donation" i rullgardinsmenyn.
  7. Efter att eventet är publicerat: Gå till Mina events och klicka Hantera på eventet.
  8. I menyn på vänster sida klickar du på Anpassningar och design -> Eventsidan.
  9. Här kan du ändra texten på köp-knappen från Skaffa biljetter till Donera.
  10. Klicka Spara. Nu är allt klart! Nu kan du du använda denna sida för att samla in donationer.

*Note: Dina insamlade pengar kommer att betalas ut 3-5 arbetsdagar efter slutdatumet för eventet.

Här är några andra användbara funktioner för donationssidor:

• Exportera/ladda ner gästlistan för att se vilka som har donerat. Läs mer här.
  • Lägg till bokningsfrågor för att få mer information om dina supportrar. Läs mer här.
  • Lägg till ett "Tack" i bekräftelsemailet. Läs mer här.