1. Hjem
  2. Arrangør
  3. Deltakere & billetthåndtering

Må gjestene mine registrere seg hos Billetto for å kjøpe billetter til eventet mitt?

Billetto har en utsjekking for gjester som hjelper med konverteringer for billettsalg, alt som kreves er en e-postadresse, navn og telefon nummer for å foreta et kjøp.

Billettkjøpere kan opprette en konto som lar dem administrere sine kjøpte billetter, for at Billetto skal kunne gi kundestøtte i tilfelle problemer, og forbedre administrasjon som arrangør.

Deltakere trenger bare å oppgi fullt navn og e-post, og billetten vil bli sendt til dem når de melder seg på eventet ditt.

Du kan imidlertid, som eventarrangør, velge å legge til tilleggsinformasjonsfelt som billettkjøperne dine trenger/kan velge å fylle ut når de foretar kjøpet, for eksempel "Alder" eller "Medlemskap".

Du kan legge til flere felt ved å klikke på "Bestillingsspørsmål", som er til venstre under underoverskriften Innstillinger, og du finner dem ved å først klikke på "Mine eventer" og deretter "Administrer" og deretter "Tilpasninger og design". Vær oppmerksom på at du må opprette eventsiden din først før du legger til disse tilleggsfeltene.