1. Hem
  2. Arrangör
  3. Deltagare & biljetthantering

Måste mina gäster vara registrerade hos Billetto för att boka biljetter till mitt event?

Gästerna behöver endast fylla i namn, telefonnummer och den mailadress som biljetten ska skickas till när de anmäler sig till ditt event. Vi skapar en profil där kunden kan koppla ett lösenord senare.

Billetto erbjuder köparen/gästen att registrera ett konto. På så sätt sparas biljetterna och de event man skall gå på under ens profil, så att man alltid kan komma åt dem. Men det går alltså bra att köpa biljetter utan att skapa ett konto först.

Gästerna behöver endast fylla i namn, telefonnummer och den mailadress som biljetten ska skickas till när de anmäler sig till ditt event. Som arrangör kan du dock lägga till flera fält som skall fyllas i av gästen, det gör du genom vår funktion Bokningsfrågor (du hittar funktionen genom att gå till Mina events klicka på Hantera på eventet det gäller. Klicka på Anpassningar och design i menyn till vänster och därefter Bokningsfrågor).