Reservering av seter

Hvis du ønsker å reservere seter uten å tildele dem til spesifikke deltakere, kan du gjøre det på plattformen vår.

• Gå til Mine eventer;
  • Klikk på Administrer på eventet ditt;
  • Gå til Lokale og deretter Reservasjoner;
  • Klikk på Opprett en ny Reservasjon;
  • Velg setene du ønsker å reservere;
  • Legg til et navn og en tilgangskode (en kode brukeren må angi for å få tilgang til setet);
  • Lagre.

Hvis du ønsker å fjerne reservasjonen på et senere tidspunkt, går du bare tilbake til siden og klikker på fjern.

Koble en kampanje med reserverte seter

Du kan koble en kampanje til reservasjonen din slik at setene låses opp og kan kjøpes.

• Gå til Mine eventer;
  • Klikk på Administrer på kartet ditt for eventlokalene;
  • Gå til Kampanjer og tilbud og deretter Kampanjer;
  • Klikk på Opprett kampanje;
  • Fyll inn navnet og gå til neste trinn;
  • Skriv inn Målgruppe under Type;
  • Velg Målgruppe under Målgruppe (navnet på reservasjonen);
  • I neste trinn angir du Gjør plass tilgjengelig for målgruppemedlemmet;
  • Start kampanjen;
  • Del koden med personen som setene er reservert for.