Reserver sæder

Hvis du ønsker at reservere sæder, uden at tildele dem specifikt til nogen, kan du gøre det på følgende måde:

1. Gå til Mine Events

2. Klik Admin. på dit event med siddeplan

3. Gå til Lokation og derefter Reservationer

4. Klik på Tilføj en reservation til din målgruppe

5. Vælg de ønskede sæder

6. Indtast navn og adgangskode

7. Klik Gem

Hvis du ønsker at fjerne reservationen på et senere tidspunkt, skal du blot gå tilbage på siden og klikke fjern.

Tilknyt en kampagne med reserverede pladser

Du kan knytte en kampagne til din reservation, så pladserne er låst op og tilgængelige for køb.

1. Gå til Mine events

2. Klik på Admin. på eventet

3. Gå til Kampagner og tilbud og derefter Kampagner

4. Klik på Opret kampagne

5. Indtast navnet og gå til næste trin

6. Indtast Målgruppe under Type

7. Vælg Målgruppe under Målgruppe (navnet på reservationen)

8. I næste trin skal du indstille Gør plads tilgængelig for publikumsmedlemmet

9. Start kampagnen

10. Del koden med den person, som pladserne er reserveret til.