Vipps på Billetto

Vi tilbyr Vipps som en standard betalingsmetode hos Billetto Norge.

Dette er automatisk aktivert for alle eventer på plattformen, slik at vi kan forsikre deg om at dine billettkjøpere har ulike alternativer blandt de mest populære betalingsløsningene.

Gebyr

Vipps kommer med et gebyr (3.2% eks. MVA av transaksjonen), som vi ikke har lov til å belaste billettkjøperne med (EUR-Lex). Vi vil derfor trekke denne kostnaden fra dine eventinntekter før utbetalingen foregår. Vi vil vise deg kostnaden for å bruke denne tjenesten i salgsoversikten for ditt event.

Som arrangør kan du velge å deaktivere dette for ett enkelt event eller alle eventer.

For å deaktivere Vipps på alle dine eventer:

1. Gå til Meny
  2. Klikk på Konto og finn Betalingsmetoder
  3. Velg Nei under Vipps-innstillinger

For å deaktivere Vipps på ett enkelt event:

1. Finn Mine eventer i den øverste menyen og finn eventet i oversikten
  2. Klikk Administrer eventer
  3. Finn Tilpasning og design i menyen til venstre og velg Betalingsmetoder