Är det säkert att betala med kort hos Billetto?

Ja, det är det. Vi vidtar alla säkerhetsåtgärder som krävs, du kan tryggt handla på Billetto.

• Alla uppkopplingar mot vår plattform och våra betalningssystem är säkrade med TLS/SSL-krypterade protokoll. Det betyder att uppgifterna vi får om ditt betalkort skickas i krypterad form och är på så sätt helt säkrade.

• Vi lagrar inte dina kortuppgifter på vår plattform. Rent praktiskt når de aldrig vår plattform överhuvudtaget eftersom betalningarna går via vår betalningsleverantör. De i sin tur har en säker server, separat från Billettos servers.

• Vi är ett registrerat företag, med ett företagskonto som endast samarbetar med PCI DSS-ceritfierade betalningsleverantörer såsom Stripe, Reepay, Quickpay, Clearhouse, Nets och Valitor.