Vad ska jag ha Billetto-appen till?

Du hittar Billetto-appen i App Store eller Googleplay. Ladda ner appen och logga in med ditt Billettokonto eller skapa en ny profil.

Så fort du är inloggad kan du se vad som är på gång, du kan köpa biljetter och hålla ordning på de biljetter du köpt. Under fliken Mina biljetter kan du följa dina favoritarrangörer, se event du gillar, överföra biljetter och mycket mera.

Här får du en snabb översikt över vad du kan göra i Billettos app:

• Du kan enkelt leta efter nya events att delta i tillsammans med dina vänner i det området du befinner dig i
  • Du kan enkelt finna events i andra länder om du tex är på semester, bara byt land inne i appen
  • Du kan dela events du ska delta i med dina vänner
  • Du kan visa och få dina biljetter scannande till eventet i appen, så slipper du ta med en fysisk biljett
  • Du kan alltid finna och tillgå dina köpta biljetter, oberoende var du köpt dem (dator, mobilen, app)
  • Du kan snabbt och enkelt överföra biljetter till en vän
  • Du kan enkelt finna de events som du gillat
  • Du kan följa dina favoritarrangörer