Hur ställer jag in en eller flera tidpunkter på mitt återkommande event?

När du skapar flera events med vår återkommande events-funktion finns det alltid ett huvudevent. Detta event bestämmer alla grundläggande inställningar för alla tidpunkter som skapas. Eventets tidpunkter är dock samtidigt enskilda events, därför är det viktigt att du som arrangör vet detta:

Huvudevent - alla inställningar här påverkar alla eventets tidpunkter
Tidpunkt - inställningar som görs på en specifik tidpunkt påverkar bara det enskilda eventet

Ställ in ett av eventets tidpunkter

1. Logga in på Billetto
2. Klicka på Mina events i toppmenyn
3. Klicka på Hantera alla på huvudeventet
4. Klicka på Eventets tidpunkter
5. Klicka på Mer på den tidpunkt det gäller
6. Välj Ställ in
7. Nu anger du om du vill återbetala med eller utan avgift samt skriva en anledning till varför eventet är inställt på den tidpunkten
8. Härefter klickar du på Ställ in, du får frågan om du är säker, då klickar du Ok

Billetto blir meddelade att eventet är inställt och hanterar återbetalningen. Du som arrangör mottar ett mail från Billetto Support så fort återbetalningen är genomförd.

Ställ in hela huvudeventet och därmed alla eventets tidpunkter

1. Logga in på Billetto
2. Klicka på Mina events
3. Klicka på Mer på huvudeventet
4. välj Ställ in
5. Nu anger du om du vill återbetala med eller utan avgift samt skriva en anledning till varför eventet är inställt på den tidpunkten
6. Härefter klickar du på Ställ in, du får frågan om du är säker, då klickar du Ok

Billetto blir meddelade att huvudeventet är inställt och hanterar återbetalning för alla eventets tidpunkter. Du som arrangör mottar ett mail från Billetto Support så fort återbetalningen är genomförd.

Notera: Det kan ta upp till 6 timmar innan eventet anges som inställt i systemet. Om du behöver påskynda processen så ber vi dig att kontakta oss på support@billetto.se. Events som ställs in max 10 timmar innan eventets starttid markeras som inställt med en gång i systemet.

När du väljer mellan Återbetala utan avgift och Återbetala med avgift - om du väljer att återbetala utan avgift mottar biljettköparen endast biljettpriset men om du väljer att återbetala med avgift så kan du som arrangör välja att återbetala biljettpriset och avgiften till biljettköparna, det är du som arrangör som då täcker avgiften. i detta fall öppnas en ny sida där du anger dina kortuppgifter. Du mottar ett mail från oss innehållande kvitto efter betalningen gått igenom.

När du väljer att ställa in ditt evenemang ger du Billetto rättighet (men inte skyldighet) att göra återköp för samtliga biljetter. Det är upp till dig som arrangör att kommunicera ut policyn för återköp till alla gäster och informera dem om att de kommer att få pengarna tillbaka.

Om dina eventintäkter inte täcker alla återköpen ber vi dig att kontakta oss innan du ställer in ditt event.

Notera: Billetto återbetalar automatiskt biljettpriset (inte biljettavgiften med mindre du som arrangör valt att täcka den och angett Återbetala med avgift) till samma konto som köpet gjordes med. Det kan ta upp till 5 bankdagar innan pengarna syns på kontot.