1. Hem
  2. Arrangör
  3. Deltagare & biljetthantering

Var kan jag se meddelanden från mina gäster?

Dina gäster kan kontakta dig angående ditt event. Kontaktuppgifter till arrangören framgår på orderbekräftelsemailet samt så finns det en knapp på eventsidan "kontakta arrangören". Biljettköparen kan även finna denna knapp inloggad på sitt konto under "mina biljetter".

Du får tillgång till frågorna via den mail du har uppgett på ditt konto, såhär finner du den:

1. klicka på Meny till höger i toppmenyn och därefter Offentlig profil

2. under Synliga uppgifter anger du den mailadress som du vill att biljettköparna ska kunna nå dig på