Kan jag byta land i appen och kolla vad som händer på andra ställen?

Jadå, det går hur bra som helst.

För att byta land i appen, logga in på appen med ditt Billettokonto. klicka på din profil/konto (så är du inne på dina inställningar) och därefter klickar du på Land. Välj det land du vill se. För att återgå till startsidan så klickar du på v uppe i toppen.

Du har alltså alltid med dig hela Billetto-universumet i din ficka, var du än är!