1. Hem
  2. Arrangör
  3. Deltagare & biljetthantering

Väntelista för mina gäster för slutsålda events?

Väntelistan är automatiskt aktiverad för alla event på Manuellt kommunikationsläge.
Funktionen gör det möjligt för potentiella biljettköpare att skriva upp sig på en väntelista ifall eventet blir slutsålt.

Du kan ändra i inställningarna, inaktivera och aktivera funktionen genom att klicka in på
Mina Events>Hantera>Deltagare>Väntelista.

Har du ett Återkommande event så klickar du Mina events > Hantera alla och därefter klikar du på Hantera på den tidpunkt det gäller fliken Deltagare>Väntelista.

• Under Kommunikationsmetod väljer du om personerna på väntelistan ska få en statusuppdatering via mail eller om du hellre vill kontakta dom själv när fler biljetter släpps:
    - Automatiskt - ett mail skickas ut till alla på väntelistan om det finns biljetter tillgängliga. Då gäller helt enkelt först till kvarn. Mailet skickas ut så fort där är en eller flera biljetter tillgängliga, 24 timmar efter samt 48 timmar efter tillgängliga biljetter.
    - Manuellt - inget automatiskt mail skickas ut utan du väljer själv när och vilka personer på väntelistan som ska bli informerade om biljettsläppet.

• Därunder kan du kan välja om väntelistan ska gälla alla biljettyper eller specifika.

När ett event är genomfört eller inställt, så försvinner väntelistan och är inte längre tillgänglig.

När väntelista är aktiverat på ett event och eventet är utsålt så ombes biljettköparna att fylla i nedan information: