Kan jag länka biljettförsäljningen hos Billetto till min egen sida?

Ja, det kan du!

Billetto genererar en html kod för varje event som du kan lägga in på din hemsida som widget. Du kan välja widget för ett specifikt event eller för hela ditt Billettokonto. När besökare på din hemsida klickar på widgeten hamnar de direkt på betalningssidan för eventet och på så sätt kan de köpa biljetter snabbt och säkert utan att länkas vidare in till Billettos sida.

Widget för ett standarevent eller återkommande event

Du hittar koden att bädda in för ett standardevent eller ett återkommande event genom att klicka på:

Mina events > Hantera/Hantera alla på eventet det gäller > Marknadsföring >Biljettwidget.

Du kommer härinne se en förhandsvisning av widgeten av hur den kommer se ut när den är inbäddad på din hemsida. Du kan välja hur widgeten ska visas, välja färgtema samt kopiera koden som du behöver för att bädda in på din hemsida.

När du lagt in koden på din hemsida, kommer biljettköparen att kunna genomföra köpet direkt inne på er hemsida utan att bli länka vidare till eventsidan inne på Billetto.

Widget för hela ditt Billettokonto

För att bädda in alla dina events på din hemsida klicka på: Marknadsför i toppmenyn >widget

Du kommer härinne se en förhandsvisning av widgeten av hur den kommer se ut när den är inbäddad på din hemsida. Du kan välja hur widgeten ska visas (som kalender, lista eller knapp), välja färgtema samt kopiera koden som du behöver för att bädda in på din hemsida.

När du lagt in koden på din hemsida, kommer biljettköparen att kunna genomföra köpet direkt inne på er hemsida utan att bli länka vidare till eventsidan inne på Billetto.

Läs mer om de olika alternativen här