Administrer events - Hvilke funktioner findes

Her giver vi en oversigt over hvilke funktioner du kan finde under administrer events. Så du får en nem og hurtigt oversigt over hvilke funktioner der findes på Billetto når du klikker Admin. på dine events.

Oversigt

Salgsoversigt - her kan du se og følge med i salget af dit event.

Deltagerstatestik - her trækker vi information om dine købere fra google, samt kan du se hvilke kanaler billetsalget kommer fra

Gæsteliste & Rapporter - her kan du se hente forskellige rapporter og gæstelister ned for dit event

Aktivitetslog - her kan du se hele historikken om alt der er foretaget på dit event

Design & Tilpasninger

Billetter & Ordre - her har du mulighed for at tilføje en tekst til ordrebekræftelsen som dine gæster modtager, når de har booket billetter til dit arrangement. Du kan på samme side tilføje 2 billetbannere til dine billetter. Disse vil være vist i bunden af billetterne.

Deltagerinformation - her tilføjer du ekstra spørgsmål til dine købere. Samt finder du funktionen, saml fulde navn på billet og adresse oplysninger. Herunder har du også relaterede events hvor du kan få samme info på køberen.

Online-eventside - her tilføjer du link til dit online event så køberne kan tilgå det når eventet starter, sætter billed ind hvis du ønsker dette eller tilføjer en video der er optaget på forhånd.

Eventside - her finder du knap på eventside hvor du kan vælge den tekst der skal være på den ud fra forskellige valgmuligheder. Du kan også sætte headliner op hvis du har en person som kommer og taler til eventet du gerne vil fremhæve. Du kan også indsætte dine egne arrangørbetingelser som billetkøberne skal godkende når de køber en billet.

Betalingsløsning - aktiver eller deaktiver forskellige betalingsmetoder for dit event.

Lokation

Siddeplans oversigt - her kan du se en oversigt over din siddeplan, hvilke billetter der er købt/reserveret og hvilke der stadig er i salg.

Lokationsindstillinger - her kan du bestemme om et sæde skal reserveres så snart en køber forsøger at købe det ved at ligge det i "kurven".

Kategorier - vælg her hvilke billetter der skal knyttes til hvilke kategorier på din siddeplan, hvis du har flere kategorier for forskellige billettyper.

Reservationer - her kan du lave reservationer på din siddeplan til bestemte personer så pladsen ikke kommer i salg.

Marketing

Facebook-event - her kan du koble Billetto til din Facebook, så du kan oprette et Facebook event via BIlletto

Billet-widget - anvend denne til at sælge billetter på din egen hjemmeside

Del event - har har du adgang til at se hvor henne du kan dele dit event og hvad du skal bruge

Køb reklamer - her kan du købe reklamer gennem Billettos partner for at nå bredere ud med dit event

Statistikker - opsæt Google analytics og Facebook pixel for tracking af dit event

Zapier integration - integrer Zapier via Billetto så du modtager de informationer du ønsker

Rabatter & Kampagner

Adgangskode - knyt en adgangskode til dine billettyper

Kampagner - opret kampagner for at lave adgangskoder til at lukke en billetter op, udløs rabat ved antal billetter i kurv, sæt en rabat til at gælde i bestemt tidsrum mm.

Deltager

Billethåndtering- her finder du alle solgte og generede billetter for eventet, her har du mange forskellige muligheder for at rette information på en købers billet, gensende mm.

ordrebehandling - her finder du alle ordre for dit event, og kan her anmode om refusioner mm.

Venteliste - her kan du aktivere en venteliste til dit event.

Dørsalg & billetskanning

Billetto app & arrangørnøgle - her kan du tilgå dørsalg og skanning via web og finde din arrangørnøgle der skal anvendes valg skanning og salg.

Kasseindstillinger - her har du flere kassefunktioner du kan sætte op for dit event på forhånd når i sælger i døren

Skannerindstillinger - her har du nogle muligheder indenfor skanning og begrænsninger for terminaler og hvilke billetter skal kunne skannes hvor

Overfør skanningsliste - her kan du importere/eksportere ordre

Skanningsstatistik - her kan du se skanningsstatistik for når du begynder skanne billetter til dit event