Audiences - følgere, engangskøbere og fangrupper

Det er afgørende for enhver succesfuld eventarrangør at de forstår deres publikum.

Med Audiences kan du nu nemt segmentere dine deltagere, så du får et klarere billede af dine mest engagerede og loyale kunder.

Ikke alene kan du se forskellige fangrupper, du kan også finde dine mest loyale deltagere og dem, der bruger flest penge på dine events.

Adgang til siden Audiences:

1. Klik på "Promover" i din konto i topmenu.
  2. Vælg "Audiences" i rullemenuen.

Følgere

• Definition: Dem, der følger din konto, uanset om de deltager i events eller har købt billetter til dine events.
  • Eksempel på anvendelse: Se listen for at måle dit brands generelle popularitet, eller download denne til marketingkampagner med de købere, som har angivet deres samtykke.

Fans

• Definition: Deltagere, der har været til mere end ét af dine events.
  • Eksempel på anvendelse: Identificer og beløn dine tilbagevendende deltagere. Brug to-klik-kampagnen til at tilbyde dem særlige rabatter, så du er sikker på, at de vender tilbage.

Superfans

• Definition: De bedste af de bedste blandt dine fans. Det er deltagere, der konsekvent har vist deres loyalitet over for dine events.
  • Eksempel på anvendelse: Se denne liste for at genkende dine mest hengivne kunder. Overvej eksklusive frynsegoder eller pladser på første række for at holde dem engagerede.

Engangskøbere

• Definition: Deltagere, der kun har oplevet ét af dine events. De kan være følgere, men kan ikke kvalificere sig som fans eller superfans.
  • Eksempel på anvendelse: Forstå, hvem der er nye for dit brand, og overvej målrettede kampagner for at konvertere dem til fans.

Billettos nye publikum-definitioner er ikke bare etiketter. De er værktøjer, der er designet til at hjælpe dig med at værdsætte, forstå og belønne dine billetkøbere. Ved at genkende de forskellige publikumgrupper kan du skræddersy dine strategier og sikre, at hvert event bliver en stor succes. Dyk dybt ned i disse definitioner, og få mest muligt ud af dine publikumsindsigter!