1. Hem
  2. Arrangör
  3. Kampanjer & rabatterbjudanden

Audiences - Se vilka som är dina följare, engångsbesökare, fans och superfans!

Att förstå sina besökare och publik är ofta avgörande för eventarrangörer för ett lyckat event.

På sidan Audiences får du en överblick av dina följare, fans och besökare och du kan enkelt segmentera de som har besökt dina events och ger en bättre bild över mest engagerade och lojala kunder. Du kan även enkelt skapa kampanjer för var grupp.

På sidan kan du se olika grupperingar av fans och dina mest troende kunder.

Klicka på Marknadsföring i toppmenyn och därefter Audiences för att komma till sidan.

Följare

• Definition: Alla de som följer ditt konto.
  • Exempel på användning: Se full lista över antal som följer ditt konto och ladda ner följargruppen för att skicka ut bredare marknadsföringskampanjer, till dem som har gett sitt samtycke.

Fans

• Definition: Deltagare som har varit på mer än ett av dina events. De kan också vara följare eller superfans men skiljer sig från engångsbesökare.
  • Exempel på användning: Identifiera och belöna dina återkommande besökare. Använd två-klickskampanjen för att erbjuda dem speciella rabatter vid kommande events.

Superfans

• Definition: Dina mest trogna besökare bland dina fans. Dessa är deltagare som konsekvent har visat lojalitet och kan också vara följare.
  • Exempel på användning: Se listan för att känna igen dina mest hängivna kunder. Överväg exklusiva förmåner eller erbjud dem de bästa sittplatser på eventet för att hålla dem engagerade!

Engångsbesökare

• Definition: Deltagare som bara har besökt ett av dina events. De kan vara följare men kan inte kvalificera sig som fans eller superfans.
  • Exempel på användning: Förstå vem som är ny hos er och överväg riktade kampanjer för att omvandla dem till återkommande fans.

Billettos publikgrupps-definitioner är inte bara etiketter. De är inom ett verktyg som är utformat för att hjälpa dig att uppskatta, förstå och belöna dina besökare. Genom att känna igen de olika segmenten kan du skräddarsy dina strategier och säkerställa att varje event blir en succé. Djupdyk in i dessa definitioner och få ut det mesta av den information du har av dina besökare!