Jeg vil ikke have, at min profil er offentlig. Hvordan slår jeg det fra?

For at gøre din offentlige profil privat, skal du følge nedenstående trin:

1. Klik Log ind

2. Klik på Menu

3. Klik på Offentlig profil

4. Gå ned til privatindstillinger

5. Vælg privat

6. Klik gem

Din profil vil nu være privat og skjult for andre. Når du slår din offentlige profil fra, vil dit navn heller ikke længere være synligt under deltagere på eventsider eller på søgemaskiner som f.eks. Google.

Det kan nogle gange tage lidt tid, før søgemaskiner har slettet dine data. Vil du fremskynde processen, kan du f.eks. kontakte Google direkte her.

Hvis du har købt en billet til et event og ønsker at oprette en profil, der er tilknyttet ordren, skal du gøre det via linket i den velkomstmail, du modtog i forbindelse med dit billetkøb. Mailen er sendt til den mailadresse, du brugte i forbindelse med dit køb.

Hvis du ikke har modtaget en velkomstmail, er det fordi du allerede har en bruger og vil derfor bare skulle nulstille din adgangskode.