1. Hjem
  2. Arrangør
  3. Deltagere & billethåndtering

Kan jeg generere gratis billetter via eventet på Billetto?

Billetto har en funktion, som hedder ’generer billetter’. Her kan du sende gratis billetter bagom dit event til sponsorer, medlemmer eller lignende uden beregning. Disse ligner betalte billetter, men når gæsten modtager disse, vil der fremgå kroner 0 på selve billetten under pris.

Sådan opretter du gratis billetter:

1. Log ind på Billetto

2. Klik på mine events

3. Klik på administrer

4. Gå til deltagere

5. Klik på billethåndtering

6. Klik på generer billetter

Her finder du den billet, du ønsker at sende samt vælger det antal, der skal sendes. Tast navn og e-mail på den, som skal modtage billetterne og klik på generer. Så vil vedkommende herefter modtage sin(e) billet(ter) på e-mail.

Bemærk: De genererede billetter tæller med i det totale antal billetter, du har i salg, men også per billettype. Hvis du f.eks. har oprettet en voksen billet med 100 billetter under antal og har solgt 80 af dem, så kan du kun generere 20 billetter. Med ’generer billetter’, risikerer man derved ikke at oversælge hverken på billettype niveau eller på max kapaciteten, hvis man har flere billettyper i salg.

Husk altid gerne at aktivere max kapacitet funktionen, hvis i har flere billettyper i salg uden begrænsning, så i ikke overskrider det, I har plads til på hele eventet.

Bemærk: Du kan kun sende 100 stk billetter ad gangen via denne funktion. Dette er en gratis billet du genererer, så selvom du