1. Hem
  2. Arrangör
  3. Deltagare & biljetthantering

Kan jag generera gratisbiljetter till mitt event?

Det kan du!

Billetto har en funktion som heter Generera biljetter. Funktionen gör det möjligt för dig att skicka gratisbiljetter till sponsorer, medlemmar m.fl. Kunden kommer att ta emot en biljett som ser ut som en standardbiljett men priset kommer stå som "0 kr".

Du hittar funktionen genom att följa dessa steg:

Standard event:

1. Gå till Mina events och klicka Hantera (om du har ett återkommande event, vänligen se nedan)
  2. klicka på Deltagare i menyn till vänster och därefter Biljetthantering. Högst upp på sidan Biljetthantering finner du knappen Generera biljetter

Återkommande event:

1. Gå till Mina events och klicka Hantera alla på det event det gäller
  2. Klicka på knappen Hantera på den tidpunkt du vill generera biljetter på
  3. klicka på Deltagare i menyn till vänster och därefter Biljetthantering. Högst upp på sidan Biljetthantering finner du knappen Generera biljetter

Du väljer sedan biljetten/biljetterna som du vill generera och skickar biljetten/biljetterna till din kund genom att fylla i kundens namn och e-post. Därefter kommer kunden motta biljetten/biljetterna till sin mail.

Note: Biljetterna mejlas till dig i omgångar om 20. Kom ihåg att du genererar gratisbiljetter, så även om du väljer att generera en betalbiljett kommer kunden inte behöva betala.