Endre tekst i bunn på eventsiden, legge til hovedpersoner og vilkår og betingelser for arrangør

Hovedpersoner og talere

Hvis du ønsker å fremheve spesifikke talere eller viktige personer som opptrer/dukker opp på eventet ditt, kan du legge til navn, tittel og bilde som vises på eventsiden. Klikk på Legg til ny hovedperson, fyll ut nødvendig informasjon og valgfritt bilde og klikk på lagre. Dette kan gjøres flere ganger.

Legge til egendefinerte vilkår og betingelser for eventet ditt

Legg til en ekstern URL som inneholder vilkårene og betingelsene for eventet, dette vil vises under kjøpet for billettkjøperne. Vær oppmerksom på at juridisk sett har Billettos vilkår og betingelser prioritet fremfor andre betingelser.

Kan jeg endre ordlyden til «Finn billetter» på eventet mitt?

Kjøpsknappteksten kan brukes til å gi knappen et annet navn på eventsiden.

Velg mellom:

• Få billetter
  • Registrer
  • Doner
  • Få sesongkort
  • Legg inn bestilling

Når billettkjøpere besøker eventsiden din, vil kjøpsknappen endres til det valgte ord.