Kan jag ändra orden "skaffa biljett" på köp-knappen på eventsidan?

Det kan du! Du kan även lägga till talare på ditt event och egna specifika villkor. Såhär gör du:

1.Klicka på Mina events till höger i toppmenyn och därefter Hantera på eventet det gäller
2. Klicka på Anpassning och Design i menyn till vänster och Eventsidan

Köps-knappen
Du kan välja vilket ord du vill använda nedan:

- Skaffa biljetter
- Registrera
- Donera
- Boka

Headliners
Om någon eller flera ska tala på eventet kan du lägga till deras namn, titel och bild och lyfta fram dem på eventsidan.

Villkor

Lägg till en extern URL som innehåller dina egna villkor, detta kommer att visas vid köpet för biljettköparna. Observera att Billettos allmänna villkor alltid står över andra villkor.