Tilpas "Priser fra" på eventsiden

Funktionen "Priser fra" på din eventside er designet til at vise den laveste tilgængelige billetpris for potentielle billetkøbere. Som standard vælger denne funktion automatisk den billigste billetmulighed. Der kan dog være tilfælde, hvor den billigste mulighed (som en gratis børnebillet) ikke er repræsentativ for de generelle billetpriser. For at adressere dette kan du manuelt indstille hvilken billetpris der skal fremhæves som "Priser fra". Denne vejledning giver trin-for-trin instruktioner om, hvordan du tilpasser denne indstilling.

Trin-for-trin vejledning til Tilpasning af "Priser Fra"

1 Log ind på din konto og naviger til opdateringsstedet:
Klik på Mine Events og derefter på Admin. på det event, du ønsker at opdatere. Klik på fanen kaldet Design og Tilpasninger og derefter på Eventside. Rul ned til sektionen Primær billet til visning af "Priser fra".

2 Vælg Billettype:
Du vil se en liste over alle billettyper tilgængelige for dit event (f.eks. voksen, barn, VIP osv.). Vælg den billettype, du ønsker at fremhæve som "Priser fra". Dette er typisk den billet, der bedst repræsenterer indgangsprisen for de fleste deltagere (for eksempel voksenbilletprisen).

3 Gem dine ændringer:
Efter at have valgt den ønskede billettype, sørg for at klikke på Gem for at anvende dine ændringer. Din eventside vil nu vise "Priser fra" med prisen for den valgte billettype.

Vigtige noter

Synlighed: Prisen "Priser fra" er en af de første detaljer, potentielle billetkøbere vil se, så det er vigtigt at vælge en pris, der præcist repræsenterer omkostningerne ved at deltage i dit event.
Opdateringer: Hvis du ændrer dine billetpriser eller tilføjer nye billettyper, husk at genbesøge denne indstilling for at sikre, at prisen "Priser fra" stadig er passende.
Flere events: Hvis du administrerer flere events, skal du tilpasse denne indstilling for hvert event.

Konklusion

At tilpasse indstillingen "Priser fra" hjælper dig med bedre at kontrollere prissætningsmeddelelsen, som potentielle billetkøbere ser først. Dette kan forhindre misforståelser og give et klarere billede af omkostningerne ved eventet, hvilket forbedrer købsoplevelsen af billetter. Følg disse enkle trin for at sikre, at din eventside afspejler den mest nøjagtige og effektive prisinformation.