Anpassa priset som visas som"Pris från" på eventsidan

Funktionen "Pris från" på din eventsida är avsedd att visa det lägsta tillgängliga biljettpriset för potentiella biljettköpare. Som standard väljer denna funktion automatiskt det billigaste biljettalternativet. Det kan dock finnas fall där det billigaste alternativet (som en gratis barnbiljett) inte är representativt för de allmänna biljettpriserna. För att åtgärda detta kan du manuellt ställa in vilket biljettpris som ska framhävas som "Pris från". Denna guide ger steg-för-steg instruktioner om hur du anpassar denna inställning.

Steg-för-steg-guide för att anpassa "Pris Från"

1 Navigera till sida för uppdatering:
Klicka på Mina Events och sedan på Hantera på det event du vill uppdatera.
Klicka på fliken som heter Anpassningar & Design i menyn till vänster och därefter på Eventsidan.
Skrolla ner till avsnittet Primär biljett att visa som "Pris från" på eventsidan

2 Välj biljettyp:
Du kommer att se en lista över alla biljettyper som är tillgängliga för ditt event (t.ex. vuxen, barn, VIP, osv.). Välj den biljettyp som du vill framhäva som "Pris från". Detta är vanligtvis den biljett som bäst representerar inträdespriset för de flesta deltagare (till exempel vuxenbiljettens pris).

3 Spara dina ändringar:
Efter att ha valt önskad biljettyp, se till att klicka på Spara för att tillämpa dina ändringar. Din eventsida kommer nu att visa "Pris från" med priset för den biljettyp du valt.

Bra att veta

Synlighet: Priset "Från" är en av de första detaljerna potentiella biljettköpare ser, så det är viktigt att välja ett pris som korrekt representerar kostnaden för att delta i ditt event.
Uppdateringar: Om du ändrar dina biljettpriser eller lägger till nya biljettyper, kom ihåg att återbesöka denna inställning för att säkerställa att priset "Från" fortfarande är lämpligt.
Flera evenemang: Om du hanterar flera events behöver du anpassa denna inställning för varje event.

Slutsats

Att anpassa inställningen "Pris från" hjälper dig att bättre kontrollera prissättningsmeddelandet som potentiella biljettköpare ser först. Detta kan förhindra missförstånd och ge en tydligare bild av evenemangskostnaderna, vilket förbättrar upplevelsen av att köpa biljetter. Följ dessa enkla steg för att se till att din eventsida återspeglar den mest exakta och effektiva prisinformationen.